Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Kapor v alobale
Norika — nízka
Zobraziť recept
Kapor na víne
Norika 1 h. 20 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia polievka
Norika 60 min. nízka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Šunkový šalát
Kapustovo-mrkvový šalát
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
Pochúťkový šalát
MORČACIE MÄSO
Morčacie kapsy plnené syrom a pažítkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s červenou šošovicou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Brokolicová polievka so zelerovými haluškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť