Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Dada 2 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
Fašírky
Dada 40 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Dada — nízka
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Dada 60 min. nízka
Francúzske zemiaky zo surových zemiakov
Dada 1 h. 20 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuniakové slimáky z lístkového cesta
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Plnená paprika
Dada — stredná
Fazuľa na cibuľke s párkom
Mioo 15 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia plnené mletým mäsom a ryžou
KURACIE MÄSO
Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci
Čevabčiči v parnom hrnci
Musaka
Dada 2 h. stredná
Zapečené zemiaky so syrom a šunkou
Zuzka — nízka
Čevabčiči
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
Marocký vrabec v srnčom chrbte
Zuzka 45 min. nízka
Vyprážaná cuketa so salámou a syrom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Dada 1 h. 30 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
Oravskí ježkovia
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť