Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Zobraziť recept
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
NÁTIERKY
Tuniaková nátierka
Dada — nízka
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. nízka
Vianočná kapustnica
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Norika 1 h. 30 min. nízka
Plnená fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunka s chrenom v huspenine
Dada — stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou
Zuzka 60 min. nízka
Vyprážané rezne z údeného hovädzieho jazyka
Škvarková nátierka
Zuzka 30 min. nízka
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Údený hovädzí jazyk s chrenom
Zuzka — nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
SLANÉ KOLÁČE
Domáci francúzsky cibuľový koláč
Pangasius na masle a cibuli
Dada 40 min. nízka
Špenátové tagliatelle so salámou a hubami
Lasagne
Norika 60 min. stredná
Opečená plnená paprika
Chobotnička z tretieho poschodia
Jurgason 10 min. nízka
Batôžky s mletým mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Plnené šampiňóny v župane
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Fašírky
Zemiakové pagáčiky
Tmavá fazuľová polievka
Cvikový šalát s hruškami
Sekaná na plechu
TORTY
Valentínska vanilkovo jahodová torta
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-banánové pletenky
Hovädzí vývar
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ovsená kaša s pohánkou
Mäsovo-cícerové rolky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť