Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Fantozziho paradajková polievka
Michal 40 min. nízka
Zobraziť recept
RIZOTO
Šafránové rizoto
CESTOVINY
Cestoviny so špenátovou omáčkou
Dada 30 min. nízka
Špagety s bazalkovým pestom
Zuzka 40 min. stredná
Špagety záhradníka
Zuzka 40 min. nízka
Cestoviny tagliatelle s citrónom a parmezánom
Zuzka 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť