Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírky
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Dada 60 min. nízka
Francúzske zemiaky zo surových zemiakov
Dada 1 h. 20 min. nízka
KOLÁČE
Bielkové rezy
Norika 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
Dada — nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
ŠTRÚDLE
Jablkovo-orechová a jablkovo-maková štrúdľa
Dada 60 min. stredná
Kuracie rezne s tatárskou omáčkou
Jurgason 30 min. nízka
Obrátene bravčové rezne
Zuzka — nízka
Plnená fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
NÁTIERKY
Drožďová nátierka
Michal 30 min. nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané rezne z údeného hovädzieho jazyka
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Domáce kuracie rezne
Norika 45 min. nízka
Čevabčiči
Zuzka 30 min. nízka
Jablková štrudľa v lístkovom ceste
Michal 60 min. nízka
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
CHLIEB
Chlieb s arašidovým maslom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná brokolica
Klasické bravčové rezne
Vyprážaná cuketa so salámou a syrom
Cuketový jablčník
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť