Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁKUSKY
Karamelovo orechová kocka
Jurgason — stredná
Zobraziť recept
KOLÁČE
Karamelový koláč
Dada — vysoká
Veľkonočný baranček
Norika — nízka
SUCHÉ PEČIVO
Grilážové kocky
CUKROVINKY
Burizónové karamelové guľôčky
Dada 60 min. stredná
Gaštanovo ovsené guľôčky
Dada — nízka
LIKÉRY
Karamelový likér
Michal 2 h. 20 min. nízka
Vaječný likér
Michal 15 min. nízka
TORTY
Torta Koník
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť