Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
KURACIE MÄSO
Špízy so šampiňónmi a kuracím mäsom
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
CESTOVINY
Nákyp z cestovín rigate s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Špagety záhradníka
Zuzka 40 min. nízka
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť