Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Norika 60 min. nízka
Zobraziť recept
KOLÁČE
Bielkové rezy
Norika 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia s brokolicou
Norika 50 min. nízka
ZÁKUSKY
Šup-šup zákusok
Norika 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Norika 1 h. 30 min. nízka
Šuhajdy
Norika 45 min. nízka
KOŠÍČKY
Plnené košíčky s višňami
Úliky
Norika 45 min. stredná
Domáce kuracie rezne
Jablkový koláč
Norika 2 h. stredná
Pudingové koláčiky
CESTOVINY
Lasagne
SIRUPY A ČAJE
Zázvorový čaj
Norika 25 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť