Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát
Dada — nízka
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Dada 60 min. nízka
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
Michal — nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicovo - zemiakový prívarok
Plnená paprika
Dada — stredná
KOLÁČE
Hrnčekový koláč z domácej pekárničky
Dada 1 h. 10 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
KNEDLE
Domáca žemľová knedľa z parného hrnca
Dada 1 h. 30 min. nízka
CHLIEB
Cesnakový chlieb
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
Paradajková omáčka
Dada 30 min. nízka
ŠTRÚDLE
Černicovo orechová dobrota
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť