Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená biela kapusta
Dada 50 min. nízka
Zobraziť recept
ZÁKUSKY
Punčové rezy
Zuzka 1 h. 15 min. stredná
Domáce Dobošové rezy
Zuzka 45 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Veľkonočné praclíky
Dada 1 h. 30 min. stredná
Dusená červená kapusta
Norika 2 h. nízka
KOLÁČE
Veľkonočný mazanec
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Veľkonočný vrkoč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Omáčka z paradajkového pretlaku
Dada 15 min. nízka
ROLÁDY
Tvarohová roláda
Michal 60 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Celozrnné šišky
Dada 1 h. 20 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kapustové fliačky
Dada 30 min. nízka
Krupicová kaša Kašička Krupička
Tvarohovo-jablková žemľovka
Sviatočný jablčný koláč
ŠTRÚDLE
Jablkovo-černicová štrúdľa
SLADKÉ RAŇAJKY
Vianočka
Dada 2 h. stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Domáce sushi
Mioo — vysoká
Jablková štrudľa v lístkovom ceste
MAFINY
Hrnčekové mafiny
Biskupský chlebíček s karamelovým likérom
Zuzka 60 min. nízka
Veľkonočné judáše
Langoše
Jablkovo- škoricové mafiny
Zuzka 35 min. nízka
Pečené buchty s lekvárom
Dada — stredná
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť