Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Dada 2 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
Fašírky
Dada 40 min. nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Dada — nízka
Plnená paprika
Dada — stredná
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Fantozziho paradajková polievka
Michal 40 min. nízka
CHLIEB
Cesnakový chlieb
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
Zuzka 30 min. nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
Bravčové so špagetami
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Tmavá fazuľová polievka
Cvikový šalát s hruškami
Sekaná na plechu
TORTY
Valentínska vanilkovo jahodová torta
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-banánové pletenky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Hovädzí vývar
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ovsená kaša s pohánkou
Mäsovo-cícerové rolky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť