Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Dusené bravčové na hríboch
Dada 60 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
Držková polievka
Dada — nízka
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
CESTOVINY
Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake
Michal 30 min. nízka
Chrumkavé kurča
Morčacie prsia plnené mletým mäsom a ryžou
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Gyros na panvici a tzatziki
Michal 20 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Špízy so šampiňónmi a kuracím mäsom
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Kuracie prsia so syrom s bielou plesňou
Zuzka 60 min. nízka
Bravčovina s horčicovou omáčkou
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
Marocký vrabec v srnčom chrbte
Zuzka 45 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Bravčové medailóniky s cukinou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť