Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Dada 2 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Dada 1 h. 30 min. nízka
Bravčová pečeň na cibuli
Dada 25 min. nízka
Segedínsky guláš
Dada 60 min. nízka
Bravčový jazyk v smotanovej omáčke
Originálny poľský Bigos
Michal 1 h. 30 min. stredná
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia s hlivovou omáčkou
Zuzka 30 min. nízka
Kuracia roláda v lístkovom ceste
Dada 60 min. stredná
Bravčové na rasci
Dada 40 min. nízka
Kurča na spôsob sviečkovej
Dada — stredná
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Dusená hliva s kuracinou
Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou
Kuracie prsia na bielej reďkovke
Dada 40 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčový guláš so šampiňónmi
Michal 1 h. 10 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Stejky z hovädzej roštenky
Michal 10 min. nízka
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
Ázijské kuracie prsia
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s hruškami
Kurací ramen
Mioo — stredná
Bravčový rezeň v zemiakovom ceste
Pikantné kuracie stehná na grile
Dada — nízka
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť