svetvomne.sk
Zelerový fit šalát

Jemný, ľahko majonézovo-smotanový, zelerový šalát, plný chutnej zeleniny, kukurice a ananásu, ktorý si zaručene zamilujete. Vhodný na akúkoľvek párty k studeným obloženým misám. Nič nepokazíte, ak ho podáte i k vyprážanému bravčovému rezníku :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Tvarohový krém

Jednoduchý, rýchly a chutný tvarohový krém s vanilkovým pudingom, šľahačkou a čokoládou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Čokoládový likér

Kvalitný čokoládový likér z domácej kuchyne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Plnená vegánska tekvica

Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Opekaný patizón

Recept na veľmi jednoduchú úpravu patizónu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Smotanový kelový prívarok s bravčovým

Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Raw datlovo-kokosové tyčinky

Zdravé maškrtenie. Nepečené tyčinky plné vitamínov zo zdravých ingrediencií.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

vysoká

Grilované kuracie medajlóniky s feniklom

Jemne grilované medajlóniky z kuracách pŕs v marináde z feniklom a tymiánom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Brokolicovo zemiakový nákyp

K ľahkému a zdravému obedu či večeri, prajeme dobrú chuť. Bez pridania korenín a soli pokrm vhodný aj pre deti.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové mäso na sladko

Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Írska smotana

Recept na domáci sladký a jemný Irish Cream.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Prepustené maslo

Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali a o Indii vedeli málo :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Maková pšenová kaša s banánmi

Dobrotka na uzimené ráno.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Bloody Mary

Populárny vzpružovák. Podávame so stopkovým zelerom na miešanie.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

5 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Miešaný šalát so syrovými gulôčkami

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Broskyňová omáčka s trstinovým cukrom

Chutná sladká omáčka z čerstvých broskýň. Vhodná k suchším koláčom bez náplne (perník, vafle ...), prípadne k niektorým pokrmom z mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pikantný hrach s mrkvou

Vegetariánsky pokrm inšpirovaný indickou kuchyňou. Podávame s ryžou basmati a s chutným ananásovým šalátom s jogurtom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť