svetvomne.sk
Podávame ako prílohu k pečenému kurčaťu alebo ako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým šalátom. Tiež je vhodná ako plnka do hydiny.
Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.
Chutné pečené kurča s jemnou, ostro-sladkou omáčkou. Podávame s ryžou.
Chutná ľahká letná večera.
Príprava pečeného kurčaťa s prílohou v jednom pekáči.
Skvelé palacinky so slanou syrovo-pečienkovou plnkou.
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Kuracie mäso je obľúbené a zdravé. Je veľa možností ako z neho pripraviť vynikajúce jedlá.
Chrumkavé kuriatko upečené v rúre na grilovacom stojane na kurča. Namiesto špeciálneho stojanu môžeme použiť formu na bábovku, kurča jednoducho napichneme na jej stred, alebo ešte jednoduchšie - kurča napichneme na prázdnu plechovku ...
Kuracie mäso je obľúbené a zdravé. Je veľa možností ako z neho pripraviť vynikajúce jedlá.
Zlatisté chrumkavé kurča s jemnou chuťou masla. Najlepšie chutí s dusenou ryžou preliatou slaným maslovým výpekom
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť