RECEPTY
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Chutné nadýchané fašírky. Podávame s varenými zemiakmi.
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Kvalitná domáca šunka s jemnou olivovou príchuťou. Z uvedeného množstva ingrediencií dostaneme asi 1/2 kg šunky.
Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie ...
Domáca dusená šunka so 100% obsahom bravčového mäsa, bez konzervantov a ďalších prídavných látok. Šunka má po uvarení prírodnú farbu a chuť vareného mäsa. Je tou najvhodnejšou šunkou pre deti. Z uvedeného množstva mäsa ...
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Podávame s chlebom alebo opečenými zemiakmi.
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Jednoduchý overený postup na prípravu chutného stejku z jemnej bravčovej panenskej sviečkovice. Panvicu môžete s radosťou nahradiť záhradným grilom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies