RECEPTY
Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Kapustovo-zemiakový nákyp so slaninkou a údeným.
Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.
Podávame s knedľou. Varený jazyk má výbornú chuť, dá sa jesť aj bez omáčky, s chlebom, horčicou alebo chrenom.
Pochúťka plná kolagénu.
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Uvarte si československú klasiku z polotovarov a objavte chuť časov dávno minulých :)
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Zemiakové placky sú veľmi obľúbené a tak sme ich my, trochu vylepšili!
Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.
Ražniči bez pridaného tuku.
Skvelý tradičný pokrm.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Vynikajúci obed nielen pre mužov. Tí však túto pochúťku najviac ocenia a budú vás chváliť do neba :) Príprava je pomerne náročná na vzduch v kuchyni :), zvlášť sa vyžaduje dostatočné vetranie pri roztápaní pivného syra.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies