RECEPTY
Obľúbené zemiakové knedličky plnené údeným, podávame s opraženou cibuľkou a kyslou kvasenou kapustou.
Chutná chrumkavá večera.
Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.
Tradičné jesenné a zimné jedlo slovanov. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žiadne koreniny zámerne, nie je to tlačové chyba :)
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Rolky z lístkového cesta plnené ochuteným mletým mäsom a cícerom.
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť