svetvomne.sk
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.
Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Klasická plnená paprika.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.
Recept na prípravu francúzskych zemiakov. Sýty a chutný obed na všedný deň pre každého.
Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.
Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Recept na prípravu bravčovej pečene na cibuľke a paprikovej omáčke. Ako príloha je vhodná ryža, alebo zemiaková kaša.
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Uvarte si československú klasiku z polotovarov a objavte chuť časov dávno minulých :)
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Podávame s chlebom alebo opečenými zemiakmi.
Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť