RECEPTY
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Plný hrniec vynikajúcej polievky na vianočný či silvestrovský stôl. Nič však nebráni tomu, uvariť si túto kapustničisko hocikedy počas celého roku.
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.
Recept na prípravu chutnej domácej kuracej polievky so zeleninou.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že ...
Polievku podávame s pečeňovými alebo krupicovými haluškami.
Chutné lievance bohaté na vlákninu. Vhodné nielen na raňajky, ale tiež po mäsovej polievke k obedu.
Hustá polievka z kyslej kapusty, šošovice, mäsa a klobások.
Jemná, maslovo-medová kačka na sviatočný stôl. Podávame so zemiakovým šalátom.
Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Jemná a veľmi chutná teľacia polievka. Tento obľúbený hovädzí-teľací vývar nás výborne zahreje počas sychravých zimných dní i v čase choroby.
Podávame ako prílohu k hustým mäsovým i strukovinovým polievkam.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť