RECEPTY
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
Vynikajúca zimná kolagénová pochúťka, ktorej dlhá príprava stojí za to. Podávame s chlebom, cibuľou a octom.
Ľahký a diétny obed po dňoch sviatočných.
Koláčiky, po ktorých sa len tak "zapráši",
Šťavnatý letný koláč k poobedňajšej kávičke či čaju o piatej.
Tento výborný a hustý guláš všetkým zaručene zachutí.
Viedenské rezne patria medzi najchutnejšie rezne kuchárskeho umenia. Klasický viedenský rezeň má váhu 250g, je vyklepaný natenko, obalený v trojobale a vypražený na masle. Ponúkame naše, aj keď menšie, rezníky. Chutia rovnako dobre, ...
Chutné plnené tortily s jogurtovo-uhorkovým dresingom.
Skvelý obed či večera zo zajačích pečienok. Podávame s ryžou a s chutnou sladkou prílohou z jabĺk, plnených brusnicovým džemom.
Rýchla diétna večera, nielen pre vegetariánov.
Rýchla, vynikajúca večera z polotovaru.
Jednoduchý zdravý keks k letnej káve i na vianočný stôl. Ak použijeme hnedý cukor chuť koliesok bude karamelovejšia. Zmeniť ich chuť môžeme aj posypaním kakaom, škoricou, alebo pridaním hrozienok a orieškov.
Jemne karamelové pusinky z vareného snehu z vaječných bielkov.
Mnohé názory na konzumáciu pečene sa opierajú o fakt, že v pečeni sa čistia toxíny. Je však tiež nesporné, že pečeň obsahuje množstvo prospešných živín. Pri kúpe vnútorností je preto dobré poznať ich pôvod. A nakoniec: Komu ...
Zajačia pochúťka z králika v horčicovej marináde, pripravená v jednom hrnci.
Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.
Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.
Chutný jednoduchý koláčik z drobných jabĺk zo záhradky, ktoré neviete ako spracovať. Samozrejme, že na jeho prípravu môžete použiť akékoľvek jabĺčka :)
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies