RECEPTY
Varené, dusené, pečené, smažené, s omáčkou alebo paprikáš? Máme pre vás recepty z kurčaťa na všetky spôsoby.
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Veľmi chutné kuracie mäso v syrovej omáčke podávame s ryžou zmiešanou so sladkou kukuricou.
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Veľká polievka, z veľkej fazule, s veľkým kúskami údeného mäsa, pre veľa veľkých hladošov. Pre menej veľkých hladošov varíme polievku z polovičného množstva ingrediencií.
Nadýchané krupicové knedličky sú skvelou tradičnou voľbou do zeleninových polievok a mäsových vývarov.
Návod na prípravu výborného pochúťkového šalátiku, podľa tradičného receptu, ktorý sa v našej rodine stal klasikou receptára každej kuchárky.
Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.
Výdatná voňavá polievka vhodná aj ako hlavné jedlo. K polievke podávame čerstvé pečivo alebo chlebík.
Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so ...
Tradičný recept na legendárny majonézový šalát so salámou a koreňovou zeleninou.
Recept na prípravu veľmi univerzálneho vývaru z morskej riasy Kombu a vločiek z údeného tuniaka Katsuobushi. Využiť sa dá napríklad na prípravu miso polievky.
Vynikajúca, ľahká gulášová polievka z jemného teľacieho mäsa.
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť