svetvomne.sk
Tieto sladučké mini koláčiky zaujmú na chuť i na pohľad.
Jemné orieškové koláčiky s krémom a príležitostnou výzdobou.
Lahký a veľmi chutný zákusok, v období jesene a zimy, keď na zem popadajú čerstvé jabľčka.
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Rýchle buchty - "buchtiská" z lístkového cesta s bohatou tvarohovou náplňou. Mňaaam...
Jemná, krémová, takmer raw, maškrtka s vyššou dávkou zdravej energie.
Recept na prípravu jednoduchého sviatočného pečiva.
Veľký slaný závin z kysnutého cesta plný chutných ingrediencií.
Recept na zdravé jablkové sušienky plné energie.
Rýchly koláčik na nedeľné popoludnie, z lístkového cesta, obľúbených jabĺk a tvarohu.
Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.
Rýchle čokoládové pohostenie.
Judáše sú veľmi obľúbené veľkonočné pečivo, ktoré je známe už po niekoľko storočí.
Vynikajúca sviatočná vianočka, ktorá poteší všetky deti i dospelých a nikdy nechýba na vianočnom stole.
Mazanec plnený makovou náplňou.
Chrumkavé koláčiky na čas sviatočný.
Tradičný recept na bublaninu z jemného, nadýchaného cesta.
Pečený Fit zákusok bez múky a cukru.
Jemná, smotanovo-maslová čerešňová bublanina na francúzsky spôsob.
Návod na vylepšenú jahodovú bublaninu pridaním tvarohu podľa osvedčeného klasického receptu.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť