RECEPTY
Banista - balkánsky syrový slaný koláč. Tradične sa pripravuje zo špeciálneho cesta - filo. Jeho verzia v lístkovom ceste je rovnako chutná.
Slaný zimný koláč, ktorý vám mimoriadne zachutí.
Slaná syrová pochúťka zväčša pripravovaná na Silvestra a rôzne oslavy.
Rýchla a chutná nátierka z krabích tyčiniek
Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva.
Pomazánka z droždia, jemne mixovaná s maslom.
Slovenský bryndzový koláč z lístkového cesta s ochutenou bryndzovo smotanovou náplňou.
Chutná nátierka plná bielkovín a zdraviu prospešnej pažítky. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.
Jemná a vláčna alternatíva chuťovky s vlákninou. Vhodná na desiatu, alebo ako zahryznutie na výlete. Výrazne neuškodí ani dietárom. Skôr môže nahradiť čipsy pri večernom filme.
Obľúbený slaný osúch z bryndze a cibule.
Slané bezlepkové krekry z mandľovej múky s nádhernou vôňou rozmarínu.
Slaná chuťovka na každú párty.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva. Žemle sú vhodné na prípravu hamburgerov.
Krehké smotanové pagáče, posypané strúhaným syrom, vhodné na každú oslavu. Ich príprava je o to jednoduchšia, kedže sú z nekysnutého cestíčka.
Pohostenie, či večera, do 20 minút na stole.
Chutné malé jednohubky, sú vhodným tradičným pohostením na každú oslavu.
Jemné slané chuťovečky, na každú oslavu.
Podávame ako prílohu k hustým mäsovým i strukovinovým polievkam.
Skvelá slaná chuťovka k vínu.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies