RECEPTY
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.
Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.
Karfiolový nákyp a pikantnou chuťou syra Niva, ktorý je obdobou francúzskeho syra Roquefort.
Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Skutočne dobrá dobrotka.
Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.
Veľmi chutná, netradične upravená ryba.
Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.
Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.
Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so ...
Chutná a zdravá ryba v jogurtovej marináde. Podávame s ryžou.
Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.
Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.
Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!
Vyprážaný filet z lososa so slaným sézamovým korením gomashio.
Jednoduchá príprava obľúbenej ryby a pečených zemiakov v ActiFry 2v1 fritéze.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť