Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
Zuzka 30 min. nízka
Zobraziť recept
Morský čert s hráškovým pyré
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
CESTOVINY
Halušky
LIKÉRY
Zázvorový likér - Zázvorovica
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť