Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Sladké zemiaky s parmezánom
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
CESTOVINY
Lasagne s jemným bešamelom
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Provensálska paradajková polievka s olivami
Dada 40 min. nízka
KURACIE MÄSO
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
Jurgason 30 min. nízka
CHLIEB
Cesnakový chlieb
Dada — nízka
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť