Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Sladké zemiaky s parmezánom
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
CESTOVINY
Lasagne s jemným bešamelom
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Provensálska paradajková polievka s olivami
Dada 40 min. nízka
KURACIE MÄSO
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
Jurgason 30 min. nízka
CHLIEB
Cesnakový chlieb
Dada — nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Ananásové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Jablkovo-tvarohový koláč
Studený cestovinový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Karfiolový smotanovo majonézový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť