Národné kuchyne▼
Viac▼
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Jurgason 30 min. stredná
Zobraziť recept
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Zuzka 60 min. stredná
Krémové rezy s mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Zemiakové pirohy
Jurgason 60 min. nízka
Slávnostné jahodové rezy
Jurgason 60 min. stredná
Banánovo čokoládové kocky
Jurgason 50 min. stredná
KOŠÍČKY
Linecké penové košíčky
Jurgason 50 min. vysoká
TORTY
Jahodová torta z rolády
Kávovo karamelové rezy
Jurgason 60 min. vysoká
DEZERTY V POHÁRI
Tvarohový krém
Jurgason 20 min. nízka
Tvarohovo smotanový dezert
Jurgason 15 min. nízka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Norika 30 min. nízka
Jablkový koláč Harmonika
Jurgason 40 min. stredná
ROLÁDY
Tvarohovo čučoriedková roláda
Ríbezľová bublanina
Michal 50 min. stredná
Nutelový cheesecake
Jurgason 1 h. 15 min. stredná
Kávové laskonky
Zuzka 1 h. 30 min. stredná
Čokoládové košíčky s vanilkovou penou
Hruškové košíčky z lístkového cesta
Torta Koník
Dada — vysoká
Sladké tvarohové krokety
Jurgason 30 min. nízka
Jemný čokoládový rez
PALACINKY
Palacinková pochúťka
Sacher torta
Zuzka — stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť