svetvomne.sk
Rybacia nátierka z údenej makrely

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pikantné bravčové koleno na pive

Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Pečené údené bravčové koleno

Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Labužnícke fazule na cibuľke

Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Kuracie prsia na bielej reďkovke

Skutočne lahodná pochúťka. Podávame s ryžou, posypané čerstvou, prípadne sušenou, pažítkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Jednoduchá brokolicová polievka

Ľahká a zdravá polievka, jednoduchá na prípravu.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Pikantné tofu

Jednoduchý recept na tofu v pikantnej marináde.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť