RECEPTY
Chutný letný prívarok. Pre nevegetariánov podávame s duseným hovädzím, alebo pre vegetariánov s volským okom.
Výborný rýchly bezmäsitý obed.
Tradičné talianske špagety s cesnakom a olejom. Ochutené sú čiernym korením, soľou a chilli.
Chuťovo zaujímavé, jemne sladkasté halušky.
Sladkokyslý, mliečno-smotanový fazuľový prívarok je veľmi chutný pri podávaní s dobrou fašírkou, klobáskou, alebo volským okom. Klasicky k nemu servírujeme čerstvý, mäkký chlieb. Pri príprave 4 porcií použijeme polovičnú dávku ...
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Maškrtný obed.
Obľúbené domáce rezance s bohatou nádielkou maku.
Carbonara je tradičná talianska úprava cestovín so slaninou, syrom Pecorino a vajíčkami. Najvhodnejšie cestoviny na prípravu sú práva špagety.
Ľahké, chutné, svieže a rýchlo stráviteľné cestoviny.
Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.
Skvelá príloha alebo hlavný chod? Je len na vás, čo si vyberiete!
Tá najúžasnejšia klasika zo sliviek na tanieri. Mňam.
Vynikajúce zapečené tenké plátky zo zemiakov so smotanou a syrom. Ideálne keď potrebujete doplniť kalórie :)
Chutné sladké koláče plníme rozmanitými plnkami - tvarohovou, makovou, orechovou, alebo jednoducho len lekvárom. Ich príprava a pečenie vyžaduje viac času nakoľko sa ich na plech naraz veľa nezmestí. Ich konzumácia je však časovo ...
Žiadna raketová veda, iba jednoduché ale chutné maslové zemiačky, ako príloha vhodná k nespočetnému množstvu jedál.
Návod, ako si pripraviť chutné a jednoduché jedlo so zelenou zeleninkou.
Voňavá veľkonočná dobrota.
Chutné malé pečené buchtičky plné sladkého lekváru.
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. ...

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies