RECEPTY
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Recept na prípravu bravčovej pečene na cibuľke a paprikovej omáčke. Ako príloha je vhodná ryža, alebo zemiaková kaša.
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
Klasická bravčová masť je nenahraditeľná ingrediencia mnohých pokrmov. Jej domáca príprava - vytápanie slaniny na škvarenie - je jednoduchý postup ktorého výsledkom sú čisté, kvalitné produkty - bravčová masť a oškvarky.
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Hlávková kapusta so slaninou v strúhaných zemiakoch.
Táto, nie práve najzdravšia :) lahôdka najlepšie chutí nakrájaná na čerstvom chlebíku potretom horčicou.
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Zemiakový obed plný pestrých chutí.
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Podávame s ryžou.
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.
Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies