RECEPTY
Malé chutné vyprážané fašírky z mletého mäsa.
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere ...
Chutné a na peňaženku nenáročné jedlo z kapusty a bravčových párkov, vhodnou prílohou je domáca parená knedľa.
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.
Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.
Podávame s opekanými zemiakmi.
Chuťovka z Blízkeho východu
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Najklasickejšia rezňová klasika.
Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.
Bedle plnené mäsovo-hubovou plnkou. Podávame so zemiakovou kašou.
K netradičnej, veľmi chutnej, chlebovej omáčke s bravčovým mäsom podávame zemiakovú kašu.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies