RECEPTY
Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Chutný kelový prívarok s kuracími kúskami v jemnej omáčke. Podávame s volským okom a čerstvým chlebom.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.
Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.
Podávame s bagetami opečenými na masle.
Domáca pečená paštéta z kuracích pečienok. Paštétu podávame nastudeno. Najchutnejšia je s čerstvým pečivom alebo chlebom.
Vyprážané špízy v cestíčku.
Recept na prípravu najemno duseného hovädzieho pliecka na redukcii z červeného vína. Toto chutne pripravené mäso je podávané s pyré zo sladkých zemiakov a koreňovej zeleniny so smotanou a bylinkami.
Skvelá, nemastná hovädzia fašírka plnená mrkvou. Podávame so zemiakovou prílohou, alebo s obľúbeným prívarkom.
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Klasický recept na prípravu obľúbených hovädzích roládiek podávaných s ryžou. Ponúkame tradičný recept z minulého storočia, ktorý bol odovzdávaný z pokolenia na pokolenie formou "Diktujem, píš si!" Recept uvádzame v pôvodnom ...
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť