svetvomne.sk
Výborná zeleninová polievka z vývaru, ktorý vznikne v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.
Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Ľahké a chutné jedlo, ktoré chutí všetkým.
Voňavé cesnakové kuracie kúsky a chutnou grilovanou zeleninou a hranolkami. Kompletný obed pripravený v ActiFry fritéze s použitím troch lyžíc oleja.
Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.
Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.
Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.
Rýchly a na prípravu nenáročný recept na jemné kuracie mäsko so smotanou a syrom. Vhodnou prílohou môže byť ryža, zemiaky na akýkoľvek spôsob a zelenina.
Rýchly recept na prípravu zdravej zeleninovej polievky s jemnými knedličkami z vymiešaného bielkového snehu.
Kúsky chrumkavého kurčaťa na plnke, ktorá je prílohou pokrmu.
Chutná večera zo zbytkových kúskov pečenej kačice.

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť