RECEPTY
Jednoduchý a chutný obed na každý deň.
Perfektné domáce rezne podľa tradičného receptu.
Jednoduchá príprava rýchleho a výdatného obeda, na ktorom si určite pochutíte.
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Výborné mäsové guľôčky vhodné k omáčkam a prívarkom.
Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.
Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.
Šťavnaté kuracie prsia v nadýchanom cesnakovom cestíčku, vypražené do chrumkava.
Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.
Kvalitná domáca šunka s jemnou olivovou príchuťou. Z uvedeného množstva ingrediencií dostaneme asi 1/2 kg šunky.
Šťavnatá, voňavá kuracinka v cibuľkovej omáčke.
Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.
Chuť slovenskej tradície.
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
K netradičnej, veľmi chutnej, chlebovej omáčke s bravčovým mäsom podávame zemiakovú kašu.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť