RECEPTY
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.
Jedinečný, ľahký dezert po ktorom sa budú všetky deti aj dospelí zalizovať.
Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.
Chutné nadýchané fašírky. Podávame s varenými zemiakmi.
Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Chutná ľahká večera.
Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.
Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.
Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.
Chutná, nepečená maškrtka na vianočný stôl.
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies