RECEPTY
Výborná zeleninová polievka z vývaru, ktorý vznikne v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.
Neplnené tvarohové guľky so sladkými škoricovými černicami, posypané sladkou strúhankovou posýpkou a poliate rozpusteným maslom.
Rýchly veľký koláč zo zaváraných strúhaných jabĺk. Deťom na raňajky, desiatu i olovrant.
Sýty šalát s kuskusom, rukolou a fazuľou.
Zapekaná ryža s jablkami a hrozienkami na sladko poteší nejedno mlsné bruško.
Uvarte si československú klasiku z polotovarov a objavte chuť časov dávno minulých :)
Šťavnatá "Žltá":) kuracina s lákavou jemnou chuťou Indie. Podávame s ryžou.
Jednoduchý brokolicový šalát so syrom.
Obľúbený Coleslaw šalát, pripravený z chutnej chrumkavej mladej kapusty, so skvelou chuťou syra Cheddar. Je to tá najlepšia príloha ku grilovaným morčacím rezníkom.
Jemné a nadýchané, vďaka primiešanému snehu z bielkov. Dolky sú preliate sladkou čučoriedkovou omáčkou.
Výborný plnený syr v slaninovom obale pripravený v ActiFry fritéze. Podávame s hranolkami pripravenými tiež v tomto jednoduchom kuchynskom pomocníkovi.
Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.
Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.
Sladký nákyp, plný vlákniny, bude chutiť najmä deťom. Dospelí, zvlášť muži, si ho radi dajú ako zákusok:) Podávame s višňovým, alebo iným obľúbeným kompótom.
Raňajkový múčnik, ak však na raňajky do druhého dňa niečo zostane.
Chutné lokše s použitím obľúbeného polotovaru do výsledného cesta.
Výborný klasický ryžový nákyp s ovocím. Podávame teplý, poliaty ovocnou šťavou. Chutí aj na studeno
Francúzsky jablkový koláč sa ideálne hodí k sychravému jesennému popoludniu pri káve.
Tradičné marhuľové guľky z kuchyne našej babičky. Podávame podľa chuti so strúhankovou posýpkou, s makom, alebo s mletými vlašskými orechmi.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies