RECEPTY
Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Chutný kelový prívarok s kuracími kúskami v jemnej omáčke. Podávame s volským okom a čerstvým chlebom.
Obľúbené vianočné pečivo pripomínajúce malé studené snehové gule :)
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.
Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.
Sladké chrumkavé sušienky z ovsených vločiek a ražnej múky. Skvelé a zdravé, jarné maškrtenie pre všetkých.
Inovatívne pečené buchty z kysnutého cesta vo veľkonočnom prevedení.
Chutná obmena klasických zemiakových placiek.
Veľká, miešaná plnená fašírka.
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Nielen skvelé veľkonočné pohostenie pri podávaní na studeno, ale aj chutný obed či večera pri podávaní za tepla.
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Výborná, rýchla slaná chuťovka, vhodná ako pohostenie nielen na veľkonočné sviatky.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Chutný bezmäsitý obed.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť