Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Riccioli so šalviovým pestom
Michal 10 min. nízka
Zobraziť recept
Cestoviny tagliatelle s citrónom a parmezánom
Zuzka 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Halušky
LIKÉRY
Zázvorový likér - Zázvorovica
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Cviklový šalát s majonézou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť