Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Dada 40 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Dada 2 h. 30 min. nízka
Dusené bravčové na hríboch
Dada 60 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
Držková polievka
Dada — nízka
Fašírky
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
Šošovicovo - zemiakový prívarok
Francúzske zemiaky zo surových zemiakov
Dada 1 h. 20 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
CHLIEB
Banánový chlieb
KOLÁČE
Jahodová bublanina
CESTOVINY
Tarhoňa
Dada 30 min. nízka
Cesnakový chlieb
Musaka
Jemný celozrnný chlieb
PALACINKY
Palacinky
Klasické bravčové rezne
SLADKÉ RAŇAJKY
Dolky s lekvárom
Paradajková omáčka
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Tmavá fazuľová polievka
Cvikový šalát s hruškami
Sekaná na plechu
TORTY
Valentínska vanilkovo jahodová torta
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-banánové pletenky
Hovädzí vývar
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ovsená kaša s pohánkou
Mäsovo-cícerové rolky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť