Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Obrátene bravčové rezne
Zuzka — nízka
Ražniči v parnom hrnci
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečené husacie stehná
Zuzka 3 h. nízka
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
Kuracie stehná v špenáte
Dada — nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť