Jednoduchý a rýchly recept na osviežujúci koláč s ríbezľami a krehkou snehovou penou na vrchu. V ceste je netradične pridaný tvaroh pre zväčšenie množstva a vylepšenie nutričnej hodnoty na porciu.
Recept na prípravu chutného koláča z lístkového cesta so štyrmi náplňami. Z jedného cesta urobíme jeden menší koláč, preto odporúčame upiecť aspoň dva. :)
Sladučký kysnutý koláč plný chutných ingrediencií. Traduje sa, že upečená štóla by mala do konzumácie aspoň 14 dní postáť. Vraj sa spoja chute ... Naša štóla je vhodná na konzumáciu hneď po upečení. Môže samozrejme ...
Teplú zeleninovú žemlovku podávame ako hlavné jedlo s čerstvým paradajkovým alebo uhorkovým šalátom. Môžeme ju podávať aj na studeno ako slaný zeleninový koláč. Vhodná je aj ako príloha k vyprážanému či pečenému mäsu.
Tradičný koláč Ženský rozmar je tvorený skvelou kombináciou maslového kysnutého cesta, marhuľového džemu a sladkej snehovej peny z vaječných bielkov. Koláč má jednoduchú prípravu a je veľmi chutný.
Výborné rezy so zdravou želatínou z morských rias. Agar je vynikajúcim želírujúcim prostriedkom, je bez chuti, plný minerálov a s minimálnym množstvom kalórií v dávke na jeden koláč. Vytvára kvalitné hutné želé.