RECEPTY
Veľmi chutná mäsová roláda, ktorá upúta svojou farebnosťou a bude sa vynímať na vašom veľkonočnom stole.
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Vynikajúci obed či večera z jedného pekáča.
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky ...
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Jedna z mnohých možností pečenia kuracinky.
Jemný chutný koláč vhodný na pečenie hocikedy cez rok, nielen na sviatky.
Chutný koláč napečený pre šibačov
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Chrumkavé sladučké srdiečka z lístkového cesta.
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Podávame s ryžou.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť