Národné kuchyne▼
Viac▼
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
Vyprážané kuracie rezne
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizzové slimáky z lístkového cesta
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tofu v trojobale
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
HLAVNÉ JEDLÁ
Paprikáš z lesných húb
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť