Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
Zapekané šunkové fliačky
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové kolieska
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tofu v trojobale
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť