svetvomne.sk
Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Sépie na grile

Jednoduché obľúbené jedlo, známe hlavne dovolenkárom a obyvateľom pobrežných oblastí stredomoria. Suroviny sa ale dajú zohnať v lepšie zásobených obchodoch po celom svete.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi

Recept na výborné zemiakovo lososové fašírky s minimom použitia oleja a pikantným dipom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pečená Tilapia nílska

Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Losos v zemiakovom cestíčku

Filet z lososa zapečený v jemnom cestíčku zo zemiakov.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Rybacie čipsy

Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh na šampiňónoch

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Jemné lososové špízy

Rýchle rybacie špízy ideálne na letnú grilovačku

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť