svetvomne.sk
Pórové cestoviny

Vynikajúce cestoviny s chutným a zdravým pórom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Zapekané cestoviny so špenátom

Výborný rýchly bezmäsitý obed.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bryndzové halušky

Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Fliačky s červenou kapustou.

Sladká večera, rýchlo na stole. Podávame s cukrom a škoricou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou

Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a inými chutnými ingredienciami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Zapekané cestoviny s kapustou

Jednoduchý, chutný a lacný recept na cestoviny zapekané s údeninou a kyslou kapustou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Špagety s brokolicovou omáčkou

Špagety s výbornou brokolicovo-syrovou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Cestoviny so špenátovou omáčkou

Sýta cestovinová pochúťka.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Bryndzové špagety

Recept na špagety s bryndzou, chrumkavou mrkvičkou, cibuľkou a koriandrom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Špagety Aglio e Olio

Tradičné talianske špagety s cesnakom a olejom. Ochutené sú čiernym korením, soľou a chilli.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

stredná

Lasagne

Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou

Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Cannelloni s mäsovou plnkou

Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Karfiolové špagety

Špagety s karfiolovou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Fettuccine s brokolicou

Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Šunkové fliačky s cibuľkou

Obľúbené zapekané šunkové fliačky s opečenou cibuľkou a syrovou vrstvou na povrchu. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, alebo s kyslou uhorkou či čalamádou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Celozrnné rezance s cuketou

Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Nákyp z cestovín rigate s hubami

Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule

Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť