Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie na masle s restovanou fazuľkou

Recept na jemne kuracie mäsko s restovanou zelenou fazuľkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a upravíme na rezne

2. 

korenie čierne celé ¼ ČL  soľ  korenie karí ¼ ČL

Osolíme a okoreníme.

3. 

maslo 20 g

Na panvici alebo v hrnci rozpustíme maslo a zprudka z oboch strán orestujeme.

4. 

voda  bujón kurací ½ ks

Podlejeme vodou, pridáme bujón, premiešame a dusíme asi 30 minút.

5. 

múka hladká  voda  maslo 10 g

V studenej vode rozmiešame múku a vlejeme do hrnca s mäsom. Necháme prejsť 5 minútovým varom, šťavu prichutíme kúskom masla, premiešame a odstavíme.

6. 

fazuľové struky zelené mrazené 400 g

Mrazené alebo čerstvé zelené fazuľkové struky povaríme v slanej vode asi 5 minút do polomeka.

7. 

cesnak sušený ¼ ČL  korenie čierne mleté 1 štipka  soľ zeleninová ¼ ČL

Fazuľky necháme vychladnúť. Na panvicu dáme trocha oleja, pridáme fazuľky, cesnak, korenie a zeleninovú soľ (podravka, vegeta), orestujeme asi 2-3 minuty.

8. 

Kuracie mäso a fazuľky podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť