Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové mäso na sladko

Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

olej slnečnicový 30 ml  cibuľa 250 g  soľ ČL  cesnak sušený ČL  paprika červená mletá ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Cibuľu očistíme, nakrájame a 5 minút podusíme zakrytú na oleji. Prisypeme korenie, soľ a premiešame.

2. 

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 800 g  voda 100 ml

Mäso umyjeme a nakrájame na slížiky, alebo malé kocky. Pridáme ho k cibuli, po zatiahnutí prilejeme vodu a 30 minút pod pokrievkou dusíme.

3. 

jablká 250 g  slivky sušené 50 g

Jablká očistíme, odstránime jadrovníky a pokrájame ich na plátky. Sušené slivky umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Ovocie pridáme k mäsu a všetko spolu ďalej dusíme zakryté 30 minút.

4. 

Podávame s ryžou poliatou sladko-kyslou šťavou z uduseného mäsa.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť