Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie prsia v syrovej perinke

Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g

Mäso upravíme na rezne, naklepeme ich.

2. 

soľ  soľ zeleninová  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  cesnak st  olej slnečnicový PL

Mierne osolíme, posypeme zeleninovou soľou (Podravka, vegeta), čiernym korením, červenou paprikou a nakoniec potrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s troškou oleja. Necháme chvíľku odležať.

3. 

múka hladká  olej slnečnicový

Rezne poprášime hladkou múkou a opečieme na rozpálenom oleji.

4. 

chilli sladká omáčka

Na ochutenie môžme pridať trošku sladkej chilli omáčky.

5. 

voda

Opečené mäso vložíme do zapekacej nádoby a zalejeme výpekom z panvice a trochou vody.

6. 

syr Gouda 125 g

Zapekáme prikryté v rozohriatej rúre cca 10 minút. Chvíľu pred vybratím mäso odokryjeme a posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť