RECEPTY

Kuracie prsia v syrovej perinke

Kuracie prsia v syrovej perinke

Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.

recept,fotorecept,kuracie prsia,syr Gouda,Kuracie mäso

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Kuracie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak2strúčiky
chilli sladká omáčka-
korenie čierne mleté-
kuracie prsia500gramov
múka hladká-
olej slnečnicový1polievková lyžica
olej slnečnicový-
paprika červená mletá-
soľ-
soľ zeleninová-
syr Gouda125gramov
voda-

 

Recept

1. 

kuracie prsia 500 gramov

Mäso upravíme na rezne, naklepeme ich.

2. 

soľ  soľ zeleninová  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  cesnak 2 strúčiky  olej slnečnicový 1 polievková lyžica

Mierne osolíme, posypeme zeleninovou soľou (Podravka, vegeta), čiernym korením, červenou paprikou a nakoniec potrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s troškou oleja. Necháme chvíľku odležať.

3. 

múka hladká  olej slnečnicový

Rezne poprášime hladkou múkou a opečieme na rozpálenom oleji.

4. 

chilli sladká omáčka

Na ochutenie môžme pridať trošku sladkej chilli omáčky.

5. 

voda

Opečené mäso vložíme do zapekacej nádoby a zalejeme výpekom z panvice a trochou vody.

6. 

syr Gouda 125 gramov

Zapekáme prikryté v rozohriatej rúre cca 10 minút. Chvíľu pred vybratím mäso odokryjeme a posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies